Livet är en fest

Fira en stor dag, ett jämt år,  en oslagbar händelse eller varför inte bara boka in det där mötet ni funderat på. Vi har lokaler för alla tillfällen.

Välkommen med din förfrågan 


Samlingssalen.

Det är Bajits största lokal. Här finns plats för ca 150 personer sittandes. Samlingssalen har en scen och är utrustad med AV-teknik för t.ex. filmvisning, föreläsningar eller disco. I anslutning till samlingssalen finns en bar. Samlingssalen är bokningsbar alla dagar i veckan.Baren

Ligger  i anslutning till samlingsalen. Baren kan bokas separat och är en mysig plats att hänga på.

Ljusgården

Var och en alltid välkommen hit och det kostar ingenting att nyttja platsen. Ljusgården är som sagt  inte bokningsbar under ordinarie öppettider eftersom ytan är öppen mot övriga huset. Vi ser gärna att föreningar och andra grupper som önskar nyttja denna yta föranmäler sina besök till oss. Evenemang i ljusgården kräver alltid vår tillåtelse

Ljusgården med matsal

Denna del är navet i Bajit och ligger på entréplanet. Här finns ett kafé och intill ligger matsalen. Både ljusgården med kaféet och matsalen är bokningsbara efter kl. 17:30 på vardagar och närsomhelst under helger.

Matsalen
Ligger intill kaféet och ljusgården. Här finns ca 110 antal sittplatser. I Bajit finns en mobil ljud- och projektorvagn som kan bokas utan extra kostnad. Matsalen bokas efter kl 17:30 vardagar samt närsomhelst helger.

Biblioteket
Del av navet i Bajit. Biblioteket har två avskärmbara delar md plats för ca 12 personer. Biblioteket hänger samman med ljusgården.

OBS. Bokningsförfrågan för denna lokal görs genom mail till Judiska Församlingen på jfbokningar@jfst.se

Nya Hollandersalen
Ligger i den gamla delen ( Gimel) på andra våningen. Rummet är perfekt för tex. styrelsemöten/ årsmöten eller middag för upp till 50 personer. Lokalen bokas av oss men hyrs ut av JF. 

OBS. Bokningsförfrågan för denna lokal görs genom mail till Judiska Församlingen på jfbokningar@jfst.se

JF Kosher köket

Köket är kosher under ortodoxa rabbinens överseende och används främst i samband med evenemang i den intilliggande "Nya Hollandersalen" 

Köket är tyvärr inte anpassat för större sällskap eller catering och bokas via oss på Bajit  men hyrs ut av JF. Köket kan användas till båda mjölkigt och köttigt men måste förberedas inför varje användning av kosherskäl.

OBS. Bokningsförfrågan för denna lokal görs genom mail till Judiska Församlingen på jfbokningar@jfst.se


För fler bilder på Bajit ta en titt under fliken " Galleri"