Hyresgäster

Ju mer vi är tillsammans...

I Bajit finns fem hyresgäster. För mer information om dessa klicka på respektive hyresgästs hemsida.


Ran/Felix Ankri och hans team från Macchina har caféet och cateringverksamheten på Bajit som numera går under namnet HaBajit.

De serverar frukost och lunch med inspiration från Israel och det judiska köket. Ni hittar ett stort utbud av smörgåsar och luncher som passar både att äta på plats eller för take-away. Espresson kommer från Italien och är av högsta kvalitet. Allt är "kosher."

Det går även att beställa catering för fester och evenemang

Kontakt: +46 (0)76 026 20 66 

Mail: felix@rnventures.se

Öppettider Café HaBajit HT-2022

Måndag - Torsdagar 09.00- 17.00

Lunch serveras 11-14

Fredagar 08.30-14.00 


Föreningen Hillel driver förskola, 1-5 år, skola, skolår F-6 och fritidsverksamhet med judisk, icke konfessionell inriktning. 

Hemsida:  www.hillel.nu

Judiska Församlingen i Stockholm bedriver en bred verksamhet. I första hand är den inriktad på att erbjuda service för dess medlemmar. Social service, kulturella evenemang, program för ungdomar, informell utbildning och tre synagogor med olika religiös inriktning är ett urval av det vi erbjuder. Vi tar också aktiv del i samhällsdebatten.

Hemsida: https://www.jfst.se

IK Makkabi är Stockholms judiska idrottsförening och vi har verkat för judisk gemenskap sedan 1933. Vi är en social förening, där alla är välkomna och i vår verksamhet deltar såväl män som kvinnor, ung som gammal.

IK Makkabi fyller en viktig funktion i att skapa utrymme för glädje och judiskt umgänge i vardagen. Varje vecka träffas människor och deltar i aktiviteter som bridge, bordtennis, fotboll, bowling, basket och innebandy.

Hemsida: www.ikmakkabi.se

Judiska kosherdelikatesser från hela världen. Egen import, butik centralt i Bajit.

Hemsida: www.kosherian.se

Öppettider Kosherian HT-2022

Tisdag- Torsdagar 12.00- 17.00

Fredagar 10.00 - 1 timme innan shabbat börjar