I priserna är moms inkluderad. Beroende av evenemanget karaktär och/eller om det sker utanför Bajits officiella öppettider kan kostnader för säkerhet tillkomma.

För att undersöka om du kan få rabatterat pris, klicka här.

Vi skickar gärna offerter med förslag på upplägg för alla typer av evenemang.  Vi kan givetvis ordna det mesta! Klicka här för kontaktinformation och bokning av lokal.

Klicka här för nedladdningsbar och utskriftvänlig broschyr om lokal- och konferensbokningar

Lokal Normalt pris Rabatterat pris
Samlingssalen, heldag/kväll**** 30 000 kr 7000/5000 kr
Ljusgården med matsalen, heldag/kväll**** 20 000 kr 6000 kr
Nya Hollandersalen*** 4 000 kr 500 kr
Baren 4 000 kr 2 000 kr
Matsal, heldag/kväll* 3 000 kr 500 kr
Lilla loungen, pris per timme*** 1 000 kr 300 kr
Gymnastiksalen, pris per timme 1 000 kr 300 kr
Ljusgården** Gratis Gratis

* Matsal bokningsbar efter 17:30 vardagar. Alltid bokningsbar helger. Egen mat är ej tillåten i matsalen. Vi hänvisar till Café Bajit för mat- och dryck.

** Ljusgården är en generös och öppen plats, navet på entréplanet. Denna yta tillhör Café Bajit. Alla är välkomna hit och det kostar ingenting att nyttja platsen. Vi ser gärna att föreningar och andra grupper som önskar nyttja denna yta föranmäler sina besök till oss. Evenemang i ljusgården kräver alltid vår tillåtelse.

*** För denna lokal gäller bokning via Bajit, betalning görs till Judiska Församlingen. Lokalen skall städas av efter användning vilket inkluderar att diska, torka av ytor och att ställa tillbaka stolar och bord. Om städning ej är utförd efter användning debiterar Judiska Församlingen 1000 kronor extra i avgift.

**** För Samlingssalen ges en rabatt om 2000 kronor på bokningsavgiften vid nyttjande av Café Bajit som mat- och dryckleverantör. För Ljusgården med matsalen ges en rabatt om 1000 kronor på bokningsavgiften vid nyttjande av Café Bajit som mat- och dryckleverantör. Se även särskilda bokningsregler gällande Samlingssal och matsal.

Säkerhet Pris
Säkerhet, vardagar, pris per timme 550 kr
Säkerhet, kvällar/helg, pris per timme 700 kr
Städ Pris
Städ, vardagar, pris per timme 300 kr
Städ, kvällar/helg, pris per timme 470 kr

Priserna för säkerhet kan variera med hänsyn till evenemangets karaktär och aktivitetsnivån i Bajit.