Bröllop, fest, föreläsning eller en lokal för lugn och ro – vi har allt! Klicka här för kontaktinformation och bokning av lokal.

För prislista över våra lokaler Klicka här

Samlingssalen
Bajits största lokal. Här finns plats för ca 180 personer sittandes. Samlingssalen har en scen och är utrustad med AV-teknik för t.ex. filmvisning, föreläsningar eller disco. I anslutning till samlingssalen finns en bar. Samlingssalen är bokningsbar alla dagar i veckan.

Ljusgården med matsalen
Denna del är navet i Bajit och ligger på entréplanet. Här finns ett kafé och intill ligger matsalen.  Både ljusgården med kaféet och matsalen är bokningsbara efter kl. 17:30 på vardagar och närsomhelst under helger.

Ljusgården
Detta är den plats där kaféet finns, d.v.s. ytan rakt under ljusinsläppet på entréplanet direkt innanför slussarna. Denna yta tillhör Judaicas kafé. Var och en alltid välkommen hit och det kostar ingenting att nyttja platsen. Ljusgården är inte bokningsbar under ordinarie öppettider eftersom ytan är öppen mot övriga huset. Vi ser gärna att föreningar och andra grupper som önskar nyttja denna yta föranmäler sina besök till oss. Evenemang i ljusgården kräver alltid vår tillåtelse.

Matsalen
Ligger intill kaféet och ljusgården. Här finns ca 110 antal sittplatser. Matsalen har en projektorduk samt högtalarsystem för musik. I Bajit finns en mobil ljud- och projektorvagn som kan bokas utan extra kostnad. Matsalen bokas efter kl 17:30 vardagar samt närsomhelst helger.

Biblioteket
Del av navet i Bajit. Biblioteket har två avskärmbara delar md plats för ca 12 personer. Biblioteket hänger samman med ljusgården.

Lilla loungen
Intill loungen finns ett litet mötesrum med fönster för upp till 8 personer.

Nya Hollandersalen
Ligger i Gimel, Gamla huset, och är en härlig sal/rum med sekelskifteskaraktär. En bra lokal för sällskap upp till ca 50 personer. I anslutning till Nya Hollandersalen finns ett kosherkök.

Gymnastiksalen
En alldeles ny och fräsch gymnastiksal med ljudanläggning. Kan bokas närsomhelst vardagar från 17:30 samt helger.